Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Viskafors, Gnistängstunneln, Lilla Edet, Göteborgsvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Borås, Viskafors, Gnistängstunneln, Lilla Edet, Göteborgsvägen, Västra Götalands län

00.33 Borås, rattfylleri
I Viskafors är det en nattvandrare som anträffar en tonåring som vält med ett litet motorfordon. Killen körs till sjukhus med bland annat ansiktsskador. Han misstänks vara alkoholpåverkad och misstänks för rattfylleri.

01.14 Göteborg, trafikolycka
Vid Gnistängstunneln är det två bilister som kolliderar. Två personer i den ena bilen klagar på rygg och nacksmärtor. De fick åka till sjukhus för kontroll.

01.57 Göteborg, drograttfylleri
I backa stoppas två personer i en bil för kontroll. Föraren misstänks för grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri. Passageraren misstänks för narkotikabrott och vid bilen anträffas en påse med cannabis som tas i beslag.

02.44 Lilla Edet, inbrott
På Göteborgsvägen är det tre personer som sparkar sönder en ruta till COOP och tar sig in i butiken. De ses lämna platsen till fots bärandes på påsar. Oklart vad som saknas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra