Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Färgaregatan, Trollhättan, Brännö, Sahlgrenska Sjukhuset, Blendas Gata, Hisingsleden, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Göteborg, Färgaregatan, Trollhättan, Brännö, Sahlgrenska Sjukhuset, Blendas Gata, Hisingsleden, Västra Götalands län

22.52 Göteborg, trafikolycka
Vid Färgaregatan är det en kille på cykel som kolliderar med en bilist. Han tas om hand av sin pappa och de ombeds uppsöka sjukhus då killen klagar på smärtor i benen. 

23.31 Trollhättan, bråk
Polis kallas till Lantmännavägen med anledning om att det bråkas på platsen. Polis omhändertar en person och det lugnar ner sig i området.

23.41 Göteborg, trafikolycka
Ute på Brännö är det en ung man som kör omkull med en flakmoped. Han körs till Sahlgrenska sjukhuset med okända skador.

23.45 Göteborg, försök till grov misshandel
En man ringer och uppger att han blivit överfallen av ett gäng vid Blendas gata. Han var inte i behov av sjukhusvård.

00.34 Göteborg, grov misshandel
En man ringer och uppger att han blivit misshandlad i en lägenhet vid Brämaregården. Polisen anträffar en man i trapphuset och han har en skadad tumme och en rispa vid halsen. Lägenhetsinnehavaren, en kvinna greps misstänkt för skyddande av brottsling. Mannen körs till Sahlgrenska sjukhuset för vård.

00.53 Göteborg, trafikolycka
På Hisingsleden i samband med ett streetrace är det en ung kvinna som blir påkörd av en bilist. Kvinnan körs till sjukhus med en befarad fraktur i ena armen.