Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ulricehamnsvägen, Björkhällan, Göteborg, Järntorgsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats

Ulricehamnsvägen, Björkhällan, Göteborg, Järntorgsgatan, Västra Götalands län

22:34 Grov misshandel, Ulricehamn
Flera inringare kontaktade polisen och berättade att flera personer slogs med knivar och basebollträn på Ulricehamnsvägen. Polis skickades till platsen. En person ska ha misshandlats på platsen i en rörig händelse där flera personer har bråkat med varandra. Polis kommer upprätta en anmälan om grov misshandel och en anmälan om försök till grov misshandel.  

23:04 Grov stöld, Göteborg
Ett par som åkte buss blev bestulna när de klev av bussen, mannen i paret hade en guldkedja och han blev attackerad av en mörkklädd man som ryckte av guldkedjan och sprang från platsen. Händelse utspelade sig på Björkhällan 10 i Göteborg. Mannen som är i 75-årsåldern kontaktade polis som kom till platsen och sökte av närområdet utan att hitta gärningsmannen. Polis tog upp en anmälan om grov stöld.

01:40 Misshandel, Göteborg

Polis kallades till Östrahamngatan där en man ska ha blivit gripen och handfängslad av ordningsvakter då han misshandlat en kvinna på en pub. Mannen som är i 30-årsåldern ska inte ha haft någon relation till kvinnan som är i 40-årsåldern. Kvinnan ska ha fått ett slag i ansiktet.

03:12 Misshandel, Göteborg
En kvinna greps och handfängslades av ordningsvakter på en pub på Järntorgsgatan 12. Kvinnan som är i 40-årsåldern ska ha slagit en man som är i 20-årsåldern. Polis har upprättat en anmälan om misshandel.