Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Borås, Sjöledet, Mölndal, Annebergsvägen, Lindome, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Polispatrull voltade under förföljande i Uddevalla

Uddevalla, Borås, Sjöledet, Mölndal, Annebergsvägen, Lindome, Västra Götalands län

22.59 Uddevalla, trafikolycka
I samband med att en polispatrull vill stanna två män i en bil för kontroll så vägrar föraren av bilen att stanna. Polispatrullen påbörjar ett förföljande av bilen och i samband med detta kör polispatrullen av vägen och bilen voltar. Dessbättre var ingen av poliserna i behov av sjukhusvård. Bilen som smet från polispatrullen anträffades starx efter av en annan polispatrull och då var bilen tom. En av personerna, passagerarenfierad anträffades strax efter och kunde gripas. Föraren är identifierad men ännu inte anträffad. 

00.30 Borås, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Vid Sjöledet är det ett flertal personer som misshandlar en man i 50-årsåldern vid hans bostad och i sambnad med detta stjäl de mannens moped. Mannen var inte i behov av sjukhusvård. Mopeden anträffas gömd i närområdet och överlämnas till mannen.

00.32 Mölndal, trafikolycka
På Annebergsvägen vid Lindome är det två yngre män som färdas i en bil när de tvingas väja för ett rådjur och kör ner en elstolpe. Dessbättre inga personskador.

Händelsekarta

Laddar karta...