Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Odinsplatsen, Bakvägen, Karlebygatan, Falköping, Älvsborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats

Uddevalla, Odinsplatsen, Bakvägen, Karlebygatan, Falköping, Älvsborg, Västra Götalands län

23:07 Misshandel, relation, Uddevalla
Polis kallades till en adress i Uddevalla då uppgifter inkommit om att en misshandel ska ha skett. Polis åkte till aktuell adress och på plats kunde både gärningsman och målsägare identifieras. En man ska ha tagit stryptag på sin partner tidigare. Mannen greps och en anmälan om misshandel upprättades.   

00:09 Rån, Göteborg

Polis larmade till Odinsplatsen 1 där två personer enligt uppgifter till polisen försökt råna ett gatukök. Männen ska ha  kommit in bakvägen i gatuköket och hotat personalen. Gärningsmännen ska ha gett sken av att de var beväpnade med kniv och pistol, flera gäster tog sig ut ur gatuköket. Polis kom snabbt till platsen och kunde gripa två personer båda i 40 till 45-årsåldern misstänka för rån. Inga vapen anträffades på platsen. 

01:50 Grov misshandel, Falköping
Polis kallades till Karlebygatan i Falköping med anledning av en grov misshandel, två tjejer hade varit i bråk på platsen och en blivit tjej blev huggen i armen med ett knivliknande föremål. Båda tjejerna är i 15-årsåldern. gärningspersonen greps av polis och anhölls av åklagare. Målsägaren plåstrades om på platsen och kontrollerades senare av ambulanspersonal. Anmälan om grov misshandel och grovt olaga hot har upprättats.  

05:19 Misshandel, Relation, Polisområde Älvsborg
Polis kallades till en adress i Polisområde Älvsborg då en kvinna blivit slagen med knytnävsslag i huvudet och blivit dragen i håret av en före detta pojkvän. Polis på plats kunde gripa en man i 40-årsåldern misstänkt för misshandel.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...