Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Essunga, Nossebro, Fåglum, Göteborg, Eklandagatan, Alingsås, Stadsskogsgatan, Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Essunga, Nossebro, Fåglum, Göteborg, Eklandagatan, Alingsås, Stadsskogsgatan, Borås, Västra Götalands län

23.19 Essunga, trafikolycka
Mellan Nossebro och Fåglum är det två person på en moped som kör omkull. Troligvis beror olyckan på ett sjukdomsfall. Ingen misstanke om brott. Oklart om någon var i behov av sjukhusvård.

01.38 Göteborg, stöld
Vid Eklandagatan är det en man och en kvinna som stjäl en mopen eller motorcykel från ett förråd med hjälp av en vinkelslip. En ledig polis konfronterar de två och lyckas gripa kvinnan i sällskapet. Mannen försvinner från platsen med den stulna mopeden/motorcykeln. Kvinnan i 30-årsåldern anhålls av åklagare efter förhör.

02.53 Alingsås, trafikolycka
Vid Stadsskogsgatan är det en ung tjej som kör bil och kör av vägen. Hon misstänks vara alkoholpåverkad och saknar körkort. Hon var inte i behov av sjukhusvård.

04,13 Borås, våldtäkt
Polisen griper fyra killar i en lägenhet misstänkta för våldtäkt. I lägenheten är det två unga tjer som blivit utsatta för killarna. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning. 

Händelsekarta

Laddar karta...