Karta som med röd fyrkant ramar in Skövdevägen, Norgårdsvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning över nattens händelser

Skövdevägen, Norgårdsvägen, Västra Götalands län

02:21 Trafikolycka, Skövde
Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka på Skövdevägen. När räddnings personal var på plats anträffades fyra personer svårt skadade, samtliga är förda till sjukhus.
Bilen är tagen i beslag för vidare utredning en anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad. Inga ytterligare uppgifter om skadeläget för personerna finns just nu tillgängliga. 

02:40 Vapenbrott, Uddevalla
Ett larm om inbrott på Norgårdsvägen fick en väktare att rycka ut. På plats såg väktaren att det var fler skotthål i rutorna på fastigheten, det fanns även skotthål i en bilruta, Polis kallades till platsen. Det kunde konstateras att någon okänd gärningsperson avlossat ett flertal skott på platsen mot byggnader och fordon, upp åt ett 30-tal skott bedöms ha avfyrats mot byggnader och fordon. En anmälan om vapenbrott är upprättad och det kommer med all säkerhet att tillkomma ytterligare brottsrubriceringar i ärendet framgent.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra