Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lindärva, Vinninga, Lidköping, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

Trafikolycka med flera fordon involverade vid Lindärva/Vinninga enligt SOS.

Lindärva, Vinninga, Lidköping, Västra Götalands län

Enligt SOS så har flera fordon varit involverade i en trafikolycka på länsväg 184 vid Lindärva. Hur många fordon och personer som är inblandade är ännu inte klarlagt. Ej heller om det finns personskador. Något eller några fordon uppges ha voltat. Framkomligheten på platsen är heller inte känd. 

Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. 

Kl 14.09: Polis på plats. 

Två personbilar involverade. Båda förarna uppges ha avförts från platsen med ambulans, oklart skadeläge. Inga uppgifter om livshotande skador. Ett fordon uppges stå trafikfarligt på platsen och polisen avvaktar/väntar på bärgning.

Anmälan om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycksplats. Det finns ingen uppgift i avrapporteringen om vem/hur något person ska ha avvikit från platsen. Polis åker till sjukhuset för att få ID på de skadade och om möjligt få höra dem. De båda skadade ska ha kommit från samma bil.    

   

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...