Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Lindesberg, Askersund, Hampetorp, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Lindesberg, Askersund, Hampetorp, Örebro län

Lindesberg, sexuellt ofredande samt misshandel
22.18: En flicka under 18-år uppger att flertalet killar utfört kränkande handlingar ur ett sexuellt perspektiv mot flickan samt att fickan även fått motta slag varpå smärta uppstått. Vårdnadshavare kontaktad samt anmälan upprättad.

Askersund, skadegörelse genom brand
01.32: En bil har av okänd anledning börjat brinna. Polispatrull beordras till platsen och anmälan skadegörelse genom brand skrivs.

Hampetorp, rattfylleri
01.55: En singelolycka med inblandad bilist medför misstanke om rattfylleri. Misstänkt är en man i 20-årsåldern.

Örebro, narkotikabrott
02.12: Ordningsvakt ingriper mot en gäst på en krog i centrala Örebro. Polispatrull beordras till plasten och en man i 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott innehav.

Askersund, rattfylleri
02.19: En bilist stoppas i centrala Askersund. Föraren, en man i 20-årsåldern lämnar ett positivt utandningsprov. Mannen medtas för provtagning, körkort omhändertas och fordonnycklarna omhändertas enligt polislagen, detta för att förhindra misstänkt fortsatt brottslig färd.
Anmälan rattfylleri är upprättad.

Örebro, misshandel
02.28: Ett bråk mellan ett större antal individer har uppstått på en snabbmatsrestaurang i västra delarna av Örebro. En man i 20-årsålern uppger att han blivit misshandlad på platsen
Gärningsperson är okänd, ingen är gripen i ärendet. Utredningsåtgärder är och kommer genomföras.

Örebro, rattfylleri
06.02: En yngling under 18-år som framför a-traktor är inblandad i en trafikolycka, singel. Ynglingen uppger att han druckit och medtas därför för provtagning och misstänks för rattfylleri. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.