Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östersund, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Östersund, Jämtlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:13 Misshandel Östersund. Man som ska ha misshandlat en annan person på en restaurang i Östersund. Personen är förd till sjukhus för vård, det finns inga uppgifter i övrigt om personen. Den misstänkte mannen är omhändertagen med stöd av LOB. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

01:20 Rattfylleri Östersund. Polis stoppar och kontrollerar en bil i centrala Österund. Föraren blåser positivt, han får följa med för provtagning och förhör. Efter kontroll i bevisinstrument är föraren misstänkt för rattfylleri. Han är även misstänkt för olovlig körning.

01:52 Misshandel Östersund. Bråk på busstorget med flera personer inblandade. Polis till platsen. Man som ska ha misshandlat en annan man. Patrullen har hållit förhör med de inblandade. En anmälan om misshandel kommer att upprättas. Den misstänkte omhändertagen med stöd av LOB.

03:31 Rattfylleri Östersund. Polis stoppar och kontrollerar en bil i centrala Österund. Föraren blåser positivt, han får följa med för provtagning och förhör. Efter kontroll i bevisinstrument är föraren misstänkt för rattfylleri.

04:21 Rattfylleri Östersund. Polis stoppar och kontrollerar en bil i centrala Österund. Föraren blåser positivt, han omhändertas med stöd av LOB.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Uppdatering 12:00

Rattfylleriet klockan 04:21 uppdagades ute på E14, ej i centrala Östersund. Föraren, en man i 30-årsåldern, är numera anhållen på sannolika skäl misstänkt för grovt rattfylleri.