Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Vållande till kroppsskada Fallolycka.

Nässjö, Jönköpings län

11.07 ett SOS-larm kom till polisen om att en person kan ha fallit från ett fönster i ett bostadshus i centrala Nässjö. Polis, ambulans och räddningstjänst åkte till platsen.

11.11 polisen är framme på platsen och börjar utreda vad som hänt.

11.22 en person har anträffats skadad och polisen har inlett en förundersökning om vållande till kroppsskada. Skadeläget är oklart. Polisen har spärrat av två områden för en kommande kriminalteknisk undersökning.

11.30 en person har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget är fortfarande oklart. Polisens kriminaltekniker är kallade till platsen.

12.13 det är ett mycket ungt barn som har fallit och skadat sig allvarligt. Polisen har fått kontakt med en vårdnadshavare och skjutsar denne till sjukhuset där barnet vårdas.

12.22 det finns ingen misstänkt ännu i utredningen. Polisen utreder vem som hade ansvaret för barnet när händelsen inträffade. Alla barnets närmaste anhöriga är inte underrättade.

12.32 polisen arbetar med att söka vittnen genom dörrknackning i det aktuella huset och i närheten. Nässjö kommuns krisgrupp (Posomgrupp) är inkallad och är delaktiga i krishanteringsarbetet.

Polisen uppmanar personer som har sett något av händelsen eller som vet något om vad som har hänt att ta kontakt med i första hand poliser på platsen, i andra hand via telefon 114 14 och i sista hand via polisens tipsformulär på polisens hemsida.

14.05 det drabbade barnet har avlidit på sjukhuset och läkare har konstaterat dödsfallet. Barnets närmaste anhöriga är underrättade. Polisens utredning är nu omrubricerad till vållande till annans död.

Några närmare detaljer om de drabbade och omständigheter omkring händelsen kommer inte att lämnas med hänsyn till de drabbade och förundersökningen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra