Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kiruna, Töre, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Ett urval av kvällens händelser.

Kiruna, Töre, Norrbottens län

15:55 Rattfylleri - Kiruna C, Kiruna
En polispatrull stoppade en personbil, Föraren, en man i 30-årsåldern misstänktes för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning och en polisanmälan upprättades.

18:40 Rattfylleri - Töre, Kalix
En polispatrull skulle stoppa en personbil men den stannade inte. Polispatrullen fick stopp på bilen efter ett kort förföljande. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri, grov olovlig körning, ej stannat på polismans tecken samt vårdslöshet i trafik. Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades.

19:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

20:01 Trafikbrott - Kiruna C, Kiruna
En polispatrull stoppade en personbil för kontroll. Föraren saknade körkort och har tidigare rapporterats för det flera gånger. Fordonet togs i beslag enligt lagen om straff för vissa trafikbrott (1951:649) för att förebygga fortsatt brottslighet. En polisanmälan upprättades gällande grov olovlig körning.

22:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Mest läst av andra