Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Hällefors, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till måndag polisområde Örebro.

Örebro, Hällefors, Örebro län

22.20 Örebro. Misshandel. Man i tjugofemårsåldern anmäler han utsatts för misshandel i centrala Örebro. Jämnårig man misstänkt för gärningen.

23.57 Örebro. Rattfylleri. Man i tjugpoårsåldern omhändertagen misstänkt för drograttfylleri på Norr i Örebro.

00.14 Hällefors. Olovlig körning. Man i tjugoårsåldern påträffas körande fordon för vilken han saknar behörighet.

04.03 Örebro. Stöld. Mopedbud blir bestulen på försändelse. Gärningsman tillgrep ett av flera paket som fanns på/i mopeden. 

I övrigt rutinärenden.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattlig sammanfattning av händelser i Örebro och Hällefors

Alternativ text:

Natt till måndag inträffade flera händelser inom polisområde Örebro. Vid 22.20 anmälde en man i tjugofemårsåldern att han hade utsatts för misshandel i centrala Örebro, där en jämnårig man misstänks för gärningen. Klockan 23.57 omhändertogs en man i tjugopoårsåldern för drograttfylleri på Norr i Örebro. Vid 00.14 rapporterades en händelse i Hällefors där en man i tjugoårsåldern påträffades körande ett fordon för vilket han saknade behörighet. Klockan 04.03 anmäldes en stöld i Örebro där en mopedförare blev bestulen på en försändelse. Gärningsmannen tillgrep ett av flera paket som fanns på eller i mopeden. Utöver dessa händelser rapporterades även rutinärenden under natten.

Mest läst av andra