Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Lindesberg, Karlskoga, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Natt till söndag polisområde Örebro.

Örebro, Lindesberg, Karlskoga, Örebro län

22.27 Lindesberg. Man i femtioårsåldern misstänkt för misshandel av jämnårig kvinna i nära relation. Orosanmälan till sociala myndigheter.

22.54 Karlskoga. Olaga intrång. Två män i sextio- respektive fyrtioårsåldern misstänkta för olaga intrång efter att ha upptäckts av väktare inne på en återvinningsanläggning.

00.09 Örebro. Misshandel. Man i tjugofemårsåldern misstänkt för att ha misshandlat två män i trettioårsåldern i anslutning till krog i centrala Örebro. Ej allvarliga skador. Misstänkt gärningsman avlägsnad från platsen i enlighet med polislagen §13.

02.26 Karlskoga. Misshandel. Man i tjugoårsåldern misstänks för misshandel efter ett bråk på snabbmatsrestaurang i Karlskoga. Målsägare är en man i tjugofemårsåldern. Misstänkt gärningsman även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Han blev även omhändertagen för fylleri i enlighet med vårdlagen LOB.

Inga grova brott under natten, diverse ordningsstörningar, småbråk och fyllerier. Sju personer hanterade för fylleri i po Örebro under natten.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra