Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Degerfors, Lindesberg, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, Degerfors, Lindesberg, Örebro län

Örebro, grov olovlig körning
01.59: Polis kontrollerar en bilist i 50-årsåldern. Mannen misstänks för grov olovligkörning och fordonsnycklar omhändertas enligt polisslagens 24 §, anledning är att förhindra misstänkt brottslig färd.

Örebro, häleri
03.52: Polispatrull anträffar verktyg till ett okänt värde, ingen misstänkt person kan knytas till verktygen och inte heller vems verktygen är. Verktygen tas i beslag och en anmälan häleri upprättas.

Degerfors, stöld
03.59: Inbrottslarm ljuder på ett företag i Degerfors. Polispatrull som beordras uppmärksammar att det är bland annat är datorer som är stulna. Patrullen dokumenterar och säkrar spår efter gärningsperson samt upprättar anmälan stöld genom inbrott.

Lindesberg, narkotikabrott
04.54: Polispatrull anträffar en misstänkt påverkad kvinna i 20-årsåldern. Kvinnan medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår gällande narkotikabrott eget bruk.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller. Ett fåtal viltolyckor har inrapporterats, inga personskador har uppstått i samband med dessa.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens händelser i Örebro: Grov olovlig körning, häleri och stöld i Degerfors samt narkotikabrott i Lindesberg

Alternativ text:

Natten i polisområde Örebro bjuder på olika händelser. En bilist i 50-årsåldern misstänks för grov olovlig körning, och polisen omhändertar fordonsnycklarna för att förhindra brottslig färd. I Örebro upptäcker en polispatrull verktyg utan någon misstänkt person kopplad till dem, vilket resulterar i en anmälan om häleri. I Degerfors utlöses ett inbrottslarm på ett företag där datorer har stulits, och polisen säkrar spår och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. I Lindesberg påträffas en misstänkt påverkad kvinna i 20-årsåldern, och polisen tar med henne för provtagning angående misstänkt narkotikabrott eget bruk. Utöver dessa händelser har polisen hanterat ärenden rörande psykisk ohälsa, genomfört person- och fordonkontroller samt hanterat viltolyckor utan personskador.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra