Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Trafikplats Hedgatan, Örebro, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En trafikolycka har intreäfat på E18, trafikplats Hedgatan

Trafikplats Hedgatan, Örebro, Örebro län

SOS-alarm meddelar att det skickar resurser till en inträffad trafikolycka på E18, flera fordon är inblandade. Det är okänt antal drabbade och eventuellt skadläge är oklart. Olyckan ska ha inträffat i norrgående riktning.

Polispatrull har precis anlänt olycksplatsen. 

Övrig trafik ombeds sänka hastighet och iaktta försiktighet då det kan befinna sig räddningstjänst och polis på vägbanan.

Uppdaterad kl. 16.37:

Olyckan är en så kallad kökrock, en bilist har kört in i en annan bilist bakifrån. Initiala uppgifter gör gällande att det inte är några allvarligare skador på de inblandade.

Uppdaterad 19.20:

En av bilisterna misstänks för att ej iakttagit tillräckligt avstånd till framförvarande fordon, misstänkt är en man i 25-årsåldern. Denna man blev även avförd till sjukvården med uttalad smärta. Ett av de inblandade fordonen blev även bärgad ifrån platsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra