Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norra Ljunggatan, Helsingborg, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Detonation Detonation på Norra Ljunggatan.

Norra Ljunggatan, Helsingborg, Skåne län

Flera samtal om en kraftig smäll kommer in till polisens ledningscentral. Flera polispatruller skickas till platsen och en brottsplats lokaliseras. Entrén till ett flerfamiljs hus har kraftiga skador efter en explosion. Bland annat är entrédörren kraftig skadad och flyttad samt ett flertal fönster är krossade. Det finns inga uppgifter om personskador.

En avspärrning runt platsen sattes upp men hävdes klockan 05.10 då nationella bombgruppen och kriminaltekniker var klara på platsen. Poliser har knackat dörr i närområdet för att samla in vittnesuppgifter samt förhört de boende i den skadade trappuppgången.

Det finns inga misstänkta eller gripna i nuläget. Rubriceringen är allmänfarlig ödeläggelse.

Uppdatering: Polisen behöver få in fler vitttnesuppgifter angående detonationen. Har någon sett eller hört något i området innan eller efter den höga smällen, kontakta polisen på 114 14. Tänk på att du kan lämna tips anomymt.

Följ länk: https://polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/tipsa-polisen-via-webben/?gclid=EAIaIQobChMIkerXrtjf8gIVyWxvBB3roAvNEAAYASAAEgIK6vD_BwE 

Mest läst av andra