Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bromölla, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Levrasjön. Polisen söker efter en försvunnen man.

Bromölla, Skåne län

Uppdatering kl. 22.15: Polisen behöver allmänhetens hjälp med att hitta 77-åriga Alf.

Alf begav sig till Levrasjön norr om Bromölla för att åka skridskor vid 15-tiden idag och skulle komma hem vid 18-tiden, något han inte gjorde.

Alfs bil är anträffad, parkerad i anslutning till sjön och Polisen koncentrerar därför sökandet efter honom till området däromkring men utesluter inte att han kan finnas på en annan plats.

Polisen önskar eventuella iakttagelser av Alf under dagen och vi är tacksamma för alla uppgifter.

Vid försvinnandet var Alf klädd i svart tjock dunjacka med orange dragkedja och svarta byxor. Alf har kortklippt ljusgrått hår.

Om du har information att lämna om Alf, vänligen ring 112. Berätta att det gäller en försvunnen person utanför Bromölla och be att bli kopplad till Polisens ledningscentral i region syd.

------

Polisen är på plats vid Levrasjön, tillsammans med räddningstjänst och ambulanssjukvård, för att söka efter en försvunnen person.

Mannen, som är i 80-årsåldern, ska enligt uppgift ha varit vid sjön för att åka skridskor. När mannen inte kom hem på angiven tid, blev anhöriga oroliga och kontaktade Polisen.

Polisen söker metodiskt efter mannen enligt särskild rutin. I arbetet används bland annat hundpatruller och helikopter.  

------

2021-02-11 06:27  Sökandet efter mannen fortsätter under dagen. Polisen kommer ta hjälp av räddningstjänstens dykare för att söka i vattnet i Levrasjön.

Mest läst av andra