Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norregatan, Mäster Nilsgatan, Sjöbo, Skåne län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En polisbil och en personbil kolliderar på Norregatan/Mäster Nilsgatan.

Norregatan, Mäster Nilsgatan, Sjöbo, Skåne län

Ambulans, räddningstjänst och ytterliggare polispatrull skickas till platsen för kontroll. Olyckan medför störningar i trafiken.   

Uppdatering 12:07

Båda bilarna bärgas från platsen. Trafikolyckan kommer att utredas för att komma fram till orsaken. Då olyckan involverat polisanställd i tjänst är det rutin att avdelningen för särskilda utredningar även utreder omständigheterna till olyckan.  

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Polisbil och personbil i kollision på Norregatan/Mäster Nilsgatan

Alternativ text:

En trafikolycka har inträffat på Norregatan/Mäster Nilsgatan där en **polisbil** och en **personbil** har kolliderat. Ambulans, räddningstjänst och ytterligare polispatrull har skickats till platsen för kontroll. Olyckan har medfört störningar i trafiken.

Vid 12:07 har båda bilarna bärgats från platsen. Trafikolyckan kommer att utredas för att komma fram till orsaken. Eftersom olyckan involverade en polisanställd i tjänst är det rutin att avdelningen för särskilda utredningar även utreder omständigheterna till olyckan.

Mest läst av andra