Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Sörby, i Örebro kommun, Örebro län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Västerhaninge, Haninge, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Samtal om ett bråk utomhus i Västerhaninge.

Västerhaninge, Haninge, Stockholms län

När polisen är på plats vid en föreningslokal det har varit en verbal argumentation mellan flera personer. När en man i 30 års åldern ska omhändertas på grund av sin berusning motsätter sig han det samt att andra personer lägger sig i polisens arbete.

För att få kontroll över händelsen aktiverar poliserna larmet och talar om att det behövs fler poliser till platsen. På platsen har polisen även använt OC-spray i syfte att få kontroll över två- till tre personer.

Den man som skulle omhändertas på grund av sin berusning är misstänkt för våld mot tjänsteman. En annan man omhändertogs med stöd av polislagens 13§ då han störde ordningen på platsen, han hade innan det blivit avvisad från platsen utan att lyda.

Polisen skrev anmälan angående sabotage mot blåljusverksamhet när personer lade sig i polisens arbete när de skulle omhänderta den berusade mannen. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra