Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Stockholm, Värmdö, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Polis kallas till ett sjukhus i Stockholm med anledning av att en ung man inkommit med huvudskada och eventuellt utsatts för brott.

Stockholm, Värmdö, Stockholms län

Den skadade unge mannen, som är i 15-17 årsåldern, fördes från Gustavsbergsområdet i ambulanshelikopter till sjukhus med huvudskada som bedöms som allvarlig.

Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel för att utreda vad som hänt. Det arbetet har resulterat i att misstankarna om att den unge mannen utsatts för brott har förstärkts och en man i 15-17 årsåldern har gripits och anhållits misstänkt för att vara delaktig i brottet.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Ung man inkommen till sjukhus med allvarlig huvudskada

Alternativ text:

Polis kallas till ett sjukhus i Stockholm där en ung man inkommit med huvudskada och eventuellt utsatts för brott. Den skadade mannen, i åldern 15-17 år, fördes från Gustavsbergsområdet i ambulanshelikopter till sjukhus med allvarlig huvudskada. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel och en man i samma ålder har gripits och anhållits misstänkt för att vara delaktig i brottet.

Mest läst av andra