Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermalm, Metargatan, Malmgårdsvägen, Renstiernas Gata, Folkungagatan, Stadsgårdsleden, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Stöld En man misstänks för flera brott efter att ha krockat med en stulen bil på Södermalm.

Södermalm, Metargatan, Malmgårdsvägen, Renstiernas Gata, Folkungagatan, Stadsgårdsleden, Stockholm, Stockholms län

Vid tolvtiden stjäls en SUV från adress på Metargatan. Ett vittne åker själv efter i en annan bil och polis larmas. När en patrull hittar den eftersökta bilen och gör ett stoppförsök vid Malmgårdsvägen så stannar inte föraren och istället inleds ett förföljande.
Förföljandet går via Renstiernas gata till Folkungagatan och avbryts med anledning av den trafiksituation som råder. 
Föraren av SUV:en kör vidare och i korsningen mot Stadsgårdsleden frontalkrockar han med en mötande bil som i sin tur slår in i bakomvarande fordon.  
Ögonblicket efter grips han av polis.
En man i 65-årsåldern som körde den påkörda bilen förs till sjukhus för kontroll. Föraren av bilen bakom kontrolleras på plats av ambulans, men är inte i behov av akut sjukvård.
Den gripna mannen förs också till sjukhus för kontroll.

Mannen som gripits är i 30-årsåldern och misstänks för grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov vårdslöshet i trafik, grovt drograttfylleri, olovlig körning, två fall av vållande till kroppsskada och narkotikabrott eget bruk. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra