Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Naturligtvis, Storgatan, Verkstadsgatan, Tärnsjö, Kyrkvägen, Östervåla, Harbo, Vittinge, Omklädningsrum, Heby Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan från Heby v. 6

Heby Kommun, Naturligtvis, Storgatan, Verkstadsgatan, Tärnsjö, Kyrkvägen, Östervåla, Harbo, Vittinge, Omklädningsrum, Heby

                POLISRUTAN Heby kommun

Statistiken för brott som inträffat i Heby kommun under 2016 visar att antalet anmälda brott minskar jämfört föregående år. 2016 anmäldes 1066 brott och 2015 var antalet 1199. De brottstyper som minskar är bl.a. skadegörelse, bedrägeri och narkotikabrott. Målsättningen för 2017 är naturligtvis att minskningen ska fortsätta. Ett led i detta kan vara att starta upp grannsamverkansgrupper. Du som har frågor om grannsamverkan är välkommen att höra av dig till mig eller min kollega Agnetha Degerstedt.

Du når oss via polisens tfn 114 14 eller via mejl.

Redovisning av några av de anmälda brotten som inträffat mellan den 26/1-8/2.

Heby: Inbrott i villa på Storgatan, okänt om något stulits. Inbrott i en byggcontainer på Verkstadsgatan. En kvinna är misstänkt för flera ringa narkotikabrott.

Tärnsjö: Inbrott i ett förråd på Kyrkvägen. Tjuven stal bl.a. en moped och verktyg. En körkortslös man ertappades i en trafikkontroll.

Östervåla: Stöld av verktyg ur en maskinkoja tillhörande Stora Enso.

Harbo: Två viltolyckor. Inget anmält brott.

Vittinge: Brand i ett omklädningsrum vid Tenabadet. Ev. har branden startat med att någon eldat i omklädningsrummet.

Mejladress till Agneta är agnetha.degerstedt@polisen.se

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se

OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn

kommunpolis

Polisen Uppsala län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra