Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Alunda, Spränga, Postlåda, Gimo, Österbybruk, Östhammar, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Sommar och semestrar är här. Tänk på hur ni förvarar era ägodelar så inte tjuvar tar dem. Var sparsamma med alkohol. Och håll avstånd!

Alunda, Spränga, Postlåda, Gimo, Österbybruk, Östhammar, Uppsala län

Lite av senaste veckans anmälningar
Alunda: Brand i garage anmäls, okänt hur branden startat men ingen misstanke om brott föreligger. Anmälan om skadegörelse genom att spränga bibliotekets postlåda. Stöld av en jacka ur en bil har anmälts, okänd gärningsman. I samband med att en bil var inblandad i en trafikolycka och sedermera bärgades från platsen försvann gods ur bilen, anmälan om stöld upprättad.
Gimo: Två personer sågs uppträda märkligt runt en bil, vid kontroll visade det sig att en av de uppvisade tecken på narkotikapåverkan, personen rapporterats för ringa narkotikabrott och fick lämna urinprov.
Österbybruk: Anmälan om skadegörelse där okänd person har kastat ett cykelställ genom glasrutan på en portdörr så glaset krossats och skador i plåten på dörren. En anmälare hittade tabletter som misstänks vara narkotika, tabletterna inlämnade till polisen som tog dem i beslag. Okänd har kastat ägg på en parkerad bil, anmälan om skadegörelse upprättad.
Östhammar: Målsäganden har betalt för ett TV-spel via en annons men sedan inte fått varan, anmälan om bedrägeri upprättad. Anmälan om smitning från parkeringsskada där ett fordon kört in i en parkerad bil utan att stanna eller lämna kontaktuppgifter, ett vittne har dock lämnat en lapp med registreringsnumret till misstänkt fordon. Anmälan om brott mot skyddslagen samt brott mot luftfartslagen där okänd flugit med paraglider i flygförbudszonen över Forsmarks kärnkraftsanläggning.
Viltolyckor: Fyra viltolyckor med rådjur

Mest läst av andra