Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Boliden, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens händelser.

Boliden, Västerbottens län

03:08 Misshandel, Boliden.

Patrull skickades till Boliden gällande pågående misshandel där två personer slogs med knytnävarna. Då patrullen kom till platsen var det lugnt och ingen person på platsen ville medverka. Patrullen avvisade en man från adressen, och tog med en yngre man till sjukhuset med en sårskada som inte var relaterat till brott. Under färden uppstod misstanke om narkotikabrott eget bruk på den yngre mannen vars vårdnashavare kontaktades. Provtagning gjordes på sjukhuset i Skellefteå. Efter provtagning och förhör överlämnades den yngre mannen till vårdnadshavare, patrullen skrev anmälan narkotikabrott.

04:54 Brand i byggnad

Räddningstjänst och polis skickades till Volkswagen Motor Centralen i Umeå gällande brand i byggnad. Konstaterad brand i en bil som står inomhus. Det finns inga initiala uppgifter gällande utrymning eller att farlig rök sprider sig i området. 05:43 Branden skall vara under kontroll och ingen vidare spridningsrisk. Räddningstjänst kontrollerar lokalen med värmekameror och ventilerar röken. Polisen har ingen misstanke om brott i nuläget.