Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Västernorrlands Län, Sollefteå, Sundsvall, Östanbäck, Ånge, Torpshammar, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning eftermiddag Västernorrlands län, en sammanfattning av eftermiddagens och kvällens händelser.

Västernorrlands Län, Sollefteå, Sundsvall, Östanbäck, Ånge, Torpshammar, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har under dagen varit problem med att publicera händelsenotiser på polisen.se. Här följer därför en sammanfattning av inkomna händelser från klockan 15.00.

17.20 Trafikolycka vilt, Sollefteå, Isbäck riksväg 90
En pickup som kolliderat med en ren. Inga personskador uppstod. Renen lämnade platsen och den aktuella samebyn har meddelats.

18.20 Stöld i butik, Sundsvall, Birsta
En kvinna envarsgripen för ringa stöld i en butik. Polis har varit på plats och upprättat en anmälan.

18.45 Trafikolycka vilt, Sundsvall, Östanbäck länsväg 637
En pickup som kolliderat med två älgar. Inga personskador uppstod, men älgarna skadades vid kollisionen varav en allvarligt. Den allvarligt skadade älgen har avlivats av en eftersöksjägare och den andra älgen ska spåras och kontrolleras.

20.24 Kontroll person/fordon, Örnsköldsvik
En polispatrull har stoppat och kontrollerat en minderårig pojke som färdades i en A-traktor som misstänks vara trimmad. En anmälan om olovlig körning har upprättats och A-traktorn har tagits i beslag för undersökning. Förhör har hållits med föraren.

21.15 Trafikolycka vilt, Ånge, Torpshammar länsväg 553
En personbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod, men rådjuret skadades vid kollisionen. En eftersöksjägare har kallats ut för att kontrollera och eventuellt avliva det.

Mest läst av andra