Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Kramfors Kommun, Bredsand, Sollefteå, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sundsvall, Kramfors Kommun, Bredsand, Sollefteå, Västernorrlands län

Sedan midnatt har en person i länet omhändertagits för fylleri. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:08 Misshandel, Sundsvall
Polisen kontaktas angående en man och en kvinna som ska ha blivit misshandlade av flera okända gärningspersoner utanför ett hotell i Sundsvall. De misstänkta ska därefter ha lämnat platsen och inte återfunnits av polis. Polisen håller förhör och tar upp anmälan, som i nuläget rubriceras grov misshandel. Det finns inga misstänkta i nuläget.

00:22 Olaga hot mm, Kramfors
Polisen beordras till en adress i Kramfors kommun med anledning av att en man olovligen ska ha tagit sig in i en kvinnas bostad och uppträtt hotfullt med ett tillhygge. Polisen griper den misstänkte, en man i 40-årsåldern. Han misstänks för grovt olaga hot, grovt hemfridsbrott och försök till grov misshandel. 

01:06 Knivlagen mm, Sundsvall
Ordningsvakt på en restaurang i Sundsvall har konfronterat en man som misstänks för olovlig identitetsanvändning samt brott mot knivlagen. Polisen håller förhör och tar upp anmälan. 

01:28 Brand, Bredsand
Polisen beordras till Bredsand med anledning av en brand i en personbil. Det finns ingen uppgift om att någon person har kommit till skada. Polisen håller förhör och dokumenterar. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas. 

01:56 Misshandel, Sollefteå
Polisen beordras till en restaurang i Sollefteå med anledning av ett bråk där flertalet personer ska ha varit inblandade. Polisen pratar med två personer som ska ha blivit misshandlade. Det finns inga misstänkta i nuläget. Anmälan gällande misshandel upprättas.