Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsparken, Teatern, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Större bråk i Kungsparken.

Kungsparken, Teatern, Göteborg, Västra Götalands län

Enligt vittnesuppgifter så ska ett 10-tal personer ha slagits och bråkat i Kungsparken. Det ska ha förekommit tillhyggen mm. Det hela lugnar ner sig när ordningsvakter/väktare kommer till platsen. Det framkommer då även uppgifter om att någon möjligen ska ha knivskador. Denna skadade ska befinna sig bakom Stora Teatern. Polisen kontrollerar uppgifterna tillsammans med ambulans. Gruppen i övrigt har splittrats. Polisen försöker att ringa in de som varit delaktiga. 

Ingen skadad har anträffats på angiven plats. Förundersökning inleds med rubricering grov misshandel. Vittnen är säkra på att de sett någon som blivit utsatt för knivhugg. Flera personer som varit delaktiga har kontrollerats av polis, ännu ingen gripen.  

Kl 19.29: Polis kontrollerar en man som kan vara den som utpekats som offer, tillsammans med ytterligare en man. De har lindriga skador. En nagelsax har anträffats som kan ha varit det som misstogs för en kniv. Inget behov av ambulans/sjukhusvård.  

Mest läst av andra