Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Strömstad, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Benrester anträffade utomhus som misstänks komma från en människa

Strömstad, Västra Götalands län

Polis larmades till en camping i Strömstad där benrester anträffats utomhus. Det är initialt oklart om benresterna är mänskliga, men enligt en första bedömning av polisens tekniker kan det röra sig om mänskliga kvarlevor. Platsen har spärrats av och polisens tekniker är nu på plats för att genomföra en närmare undersökning. Händelsen rubriceras som mord i syfte att kunna undersöka benresterna och platsen mer utförligt inom ramen för en förundersökning. Det finns i nuläget ingen mer information om benresterna.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Misstänkta benrester hittade på camping i Strömstad

Alternativ text:

Vid en camping i Strömstad har polisen påträffat benrester utomhus. Det är ännu oklart om benresterna är mänskliga, men en första bedömning indikerar att det kan vara mänskliga kvarlevor. Platsen har spärrats av och polisens tekniker utför en noggrann undersökning. Händelsen betraktas som ett potentiellt fall av **mord** för att möjliggöra en grundligare undersökning inom ramen för en förundersökning. Det finns för närvarande ingen ytterligare information tillgänglig om benrester eller händelsen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra