Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Stockholmsvägen, Mariestad, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Rån mot bensinstation vid Katthavets industriområde.

Stockholmsvägen, Mariestad, Västra Götalands län

Polisen får in ett sk överfallslarm via SOS då det gäller en bensinstation på Stockholmsvägen. När SOS får kontakt med personalen på plats så framkommer att en ensam gärningsman ska ha utfört ett rån mot butiken. En maskerad man har hotat personalen med en kniv, han fick med sig en okänd summa pengar i en påse. Händelsen ska finnas på övervakningsfilm. Inga kända fysiska personskador. Händelsen ska ha inträffat ett par minuter före det att SOS får kontakt med butiken. 

Polis på väg fram till platsen. 

Kl 11.16: Polis på plats. Polisen tar uppgifter för anmälan och genomför en sökinsats i närområdet då det gäller gärningsmannen. Ingen gripen i nuläget. Sök sker med hund i området. Gärningsmannen uppges ha lämnat till fots i östlig riktning, Madlyckevägen/Hantverksvägen.

Kl 12.40: Ingen gripen. Ett flertal tips har kommit in som polisen ska undersöka närmare.  

Har du/ni information kring händelsen, kontakta polisen polisen på 114 14. Är det brådskande ring 112.  

 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra