Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skaraborg, Mariestads Kommun, Alingsås, Tjörn, Göteborg, Linnéplatsen, Linnégatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Skaraborg, Mariestads Kommun, Alingsås, Tjörn, Göteborg, Linnéplatsen, Linnégatan, Västra Götalands län

Misshandel, Polisområde Skaraborg: En person hör kvinnoskrik och dunsar från en lägenhet i Mariestads kommun och ringer 112. Polis kommer till platsen och en man i 30-årsåldern grips, misstänkt för misshandel i relation.

02:47, misshandel, Lerum: Polis kallas till ett omsorgshem där en påverkad man i 45-årsåldern blivit våldsam efter att personal nekat honom tillträde. Mannen ska bland annat ha slagit till en personal i magen samt sparkat sönder en dörr. En patrull kommer till platsen och omhändertar mannen i enlighet med lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för misshandel och ofredande.

03:00, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Tjörn: En man i 40-årsåldern kontaktar polisen och uppger att han har haft en jämnårig kvinna på besök som slagit honom i ansiktet och stulit hans bil. På väg fram mot mannens bostad påträffar en polispatrull bilen, som körs hem till målsägande. En anmälan gällande misshandel samt tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

04:08, misshandel, Göteborg: Polisen larmas om en pågående misshandel ombord på en spårvagn vid Linnéplatsen. Målsägande är tre män i 25-årsåldern, ingen av dem uppges ha skadats allvarligt. Gärningspersonerna, oklart hur många, springer från platsen. Ordningsvakter och polispatruller tar upp jakten. På Linnégatan påträffas en misstänkt man i 30-årsåldern, som på adressen blivit slagen av en man i 25-årsåldern. Mannen i 30-årsåldern grips misstänkt för misshandel – hatbrott – och förs till sjukhus för att få vård för sina skador. Han är även målsägande i misshandelsfallet på Linnégatan. Mannen i 25-årsåldern som misstänks för det brottet grips.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra