Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Knarrhögsgatan, Lerum, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Mölndal, Knarrhögsgatan, Lerum, Västra Götalands län

01:37 Mölndal, grov mordbrand: Polis, räddningstjänst och ambulans larmas om en brand på Knarrhögsgatan, där en trappuppgång är fylld av tjock rök. Räddningstjänsten går in i byggnaden och lokaliserar branden till förråd i källaren. Klockan 02:13 är branden under kontroll och rökutvecklingen avtar. Tre personer, två män i 45-årsåldern och en tonårig flicka, förs till sjukhus efter att ha andats in rök. Det finns anledning att anta att branden kan vara anlagd och en förundersökning gällande grov mordbrand inleds. Avspärrningar upprättas och en teknisk undersökning kommer att genomföras. Under natten har polisen bland annat knackat dörr i området samt genomfört vittnesförhör.


04:43 Lerum, försök till stöld: En man larmar polis och uppger att han kommit på en inbrottstjuv i källaren till sin bostad. Inringaren gjorde tjuven uppmärksam på att han var upptäckt, varpå denne flydde platsen till fots. Polis har varit på plats och sökt med hund i närområdet. Någon misstänkt person har dock inte påträffats. Gärningsperson ska inte ha fått med sig något gods, och man har heller inte kunnat konstatera någon åverkan på fastigheten. En anmälan om försök till stöld upprättas.


Polisområde Storgöteborg, våldtäkt: En kvinna ringer polisen och uppger att hon blivit våldtagen av en man i dennes bostad. Såväl kvinnan som mannen är kvar i bostaden. Polis åker till platsen och mannen grips, misstänkt för våldtäkt.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra