Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Viaredsvägen, Bygärdesgatan, Boden, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats. Nedan följer ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet.

Borås, Viaredsvägen, Bygärdesgatan, Boden, Västra Götalands län

Kl 23.50 Borås, misstänkt drograttfylleri
En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil vid riksväg 27/Viaredsvägen. Bilens förare, en man medtogs för provtagning då han visade tydliga tecken på att vara påverkad av droger. 

Kl 02.37 Hjo, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till en brand i ett mindre hus/bod som tillhör Guldkroksskolan på Bygärdesgatan. Boden brinner ner. Då det inte finns någon naturlig förklaring till branden så misstänker polisen att den är anlagd. Anmälan upprättas om skadegörelse genom brand, området kring branden avspärrat för teknisk undersökning. Ingen misstänkt i nuläget. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra