Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Keplers Gata, Bergsjön, Trollhättan, Överby, Kungsgatan, Åhléns, Härryda, Borås, Toarpsdal, Rydal, Dalsjöfors, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Keplers Gata, Bergsjön, Trollhättan, Överby, Kungsgatan, Åhléns, Härryda, Borås, Toarpsdal, Rydal, Dalsjöfors, Västra Götalands län

22.47 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Keplers Gata i Bergsjön med anledning av att det brinner i ett soprum.
Det visar sig att det brunnit i ett soprum med en viss rökutveckling. Räddningstjänsten vädrar ut och det förelåg ingen spridningsrisk. Polisen skriver en anmälan gällande misstänkt mordbrand.

22.50 Trollhättan, rån
Polis larmas till ICA Maxi,  Överby Köpcenter där en man i 30-årsåldern stulit varor och när väktare ska gripa honom hotar han väktaren med våld. Polis kommer till platsen och mannen kan gripas misstänkt för rån. 

04.04 Göteborg, grov stöld genom inbrott
På Kungsgatan vid Åhléns är det ett okänt antal personer som använder en mörk kombibil som murbräcka för att backa in bilen genom entrén till Åhléns varuhus. Okänt vad som saknas. I entréplanet säljs det bland annat parfymvaror. Tjuvarna lämnar platsen i bilen som använts som murbräcka.

05.23 Härryda, stöld
Vid Härryda centrum är det en kvinna och en man som åker runt i området med bil och stjäl paket som hänger på brevlådor.

05.51 Borås, trafikolycka
Vid Toarpsdal Rydal, Dalsjöfors är det en lastbilschaufför som kör av vägen av okänd anledning. Lastbilen blir liggandes på sidan i diket. Föraren verkar oskadd men chockad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra