Karta som med röd fyrkant ramar in Karlskrona, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Sökande efter försvunnen kvinna, Augerum. Senare anträffad.

Karlskrona, Blekinge län

En kvinna i 60-årsåldern anmäls försvunnen från sitt hem i Augerum av en närstående. Kvinnan beskrivs vara cirka 165 centimeter lång, ha axellångt gråsprängt hår och ha normal kroppsbyggnad. Vid försvinnandet kan kvinnan ha varit iklädd svarta kängor, svart jacka och glasögon.

Polis skickas till platsen för ytterligare informationsinhämtning och eftersökning i närområdet med bland annat hundar och en helikopter.

Tips och observationer mottages tacksamt via telefonnummer 114 14. Ser du kvinnan eller har du nyss sett henne bör du kontakta polisen via larmnumret 112.

Uppdatering 14.24: Kvinnan anträffas vid liv i ett skogsparti strax öster om Augerum av en hundpatrull. Ambulans skickas till platsen för att ta hand om henne. Polisen misstänker inledningsvis inget brott i samband med kvinnans försvinnande.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra