Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hagalundsvägen, Karlshamn, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån

Man rånad av flera gärningsmän, Hagalundsvägen.

Hagalundsvägen, Karlshamn, Blekinge län

En man larmar polis och berättar att han blivit rånad av flera för honom okända män. Rånet ska ha inträffat på kyrkogården vid Hagalundsvägen vid midnatt. Målsägande, som är i 65-årsåldern, ska ha blivit hotad och fråntagen kontanter samt bankkort. Han ska inte ha tillfogats några fysiska skador. Det finns inga uppgifter om att några tillhyggen använts.

Gärningsmännen ska ha varit en grupp på 5-6 stycken personer, varav två av dem uppges ha varit mest aktiva. De två beskrivs som män i 25-årsåldern medan resten beskrivs som betydligt yngre.

Polispatrull har hållit förhör med målsägande och en brottsplatsundersökning har genomförts. I nuläget finns ingen misstänkt gripen. En anmälan om rån är upprättad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.