Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hagalundsvägen, Byasjön, Ringamåla, Karlshamn, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rattfylleri

Två gripna efter personbilskontroll.

Hagalundsvägen, Byasjön, Ringamåla, Karlshamn, Blekinge län

En polispatrull signalerar åt en bil på Hagalundsvägen att den ska stanna för att polispatrullen ska kunna göra en förar- och fordonskontroll. Bilen vägrar att stanna och försöker köra ifrån polisbilen. Färden går vidare på mindre vägar mot Byasjön och under tiden kastas föremål från bilen mot polisbilen. Färden pågår i relativt måttlig hastighet i cirka en timme innan det till slut blir stopp i närheten av Ringamåla. Detta trots att personbilen kört över en spikmatta som lagts ut för att stoppa personbilens framfart. I bilen finns en 24-årig man och en 22-årig man. Båda grips misstänkta för bland annat för drograttfylleri, grov olovlig körning, försök till grov misshandel, narkotikabrott och brott mot vapenlagen då en elpistol anträffas i bilen.

Uppdatering: Samband med händelsen skadades en polisman. Han har vårdats på sjukhus under dagen och skall inte vara allvarligt skadad.

Polisen Blekinge