Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Åsgatan, Carl Sjöbergs Väg, Hedemora, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån, försök I samband med att en man parkerade sin bil på Åsgatan i centrala Hedemora blev han angripen av 4-5 okända män.

Åsgatan, Carl Sjöbergs Väg, Hedemora, Dalarnas län

Gärningsmännen krävde att få mannens mobil, pengar och bankkort. En kniv och en batong ska ha använts att hota med, och slag ska ha utdelats med batongen. Den angripne mannen, i 20-årsåldern, lyckades dock göra sig fri och springa från platsen utan att ha blivit av med några saker. Polispatrullen får under sin färd till platsen information om att de misstänkta personerna ska ha varit synliga på Carl Sjöbergs väg. Då patrullen kommer till platsen springer alla åt olika håll, men polispatrullen kan springa ifatt varsin person som de griper misstänkta för försök till rån. De båda gripna är födda 1999 och 2001, och båda har under morgonen anhållits av åklagare på sannolika skäl misstänkta för försök till rån.

Mest läst av andra