Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Avesta Centrum, Falun, Bojsenburg, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Dalarna

Dalarna, Avesta Centrum, Falun, Bojsenburg, Dalarnas län

Avesta, brott mot knivlagen
23.57: Patrull genomför fordonskontroll i Avesta centrum, i fordonet anträffas flera knivar. Föraren som är i 35-årsåldern misstänks för grovt brott mot knivlagen.

Falun, skadegörelse samt narkotikabrott
04.18: Polispatrull beordras till Bojsenburg i Falun. En man befinner sig i trapphuset och slår på dörrar. Polispatrullen träffar på en man i 35-årsåldern som kan misstänkas för skadegörelse samt att han även påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller. Det har även inträffat en handfull viltolyckor, inga personskador är inrapporterade i samband med dessa.

Visa alternativ text

Alternativ titel:
Nattens händelser i polisområde Dalarna

Alternativ text:

Natten i polisområde Dalarna präglades av olika händelser. I Avesta genomförde en patrull en fordonskontroll vid 23.57. I fordonet hittades flera knivar och föraren, en 35-årig man, misstänks för grovt brott mot knivlagen. I Falun beordrades en polispatrull till Bojsenburg vid 04.18 där en man i 35-årsåldern påträffades i trapphuset och misstänks för skadegörelse och narkotikapåverkan. Mannen togs med för provtagning för att säkerställa misstankarna. Det har även hanterats ärenden med psykisk ohälsa under natten samt utförts flera person- och fordonskontroller. Flera viltolyckor har inträffat utan rapporterade personskador.

Mest läst av andra