Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Hönsarvet, Yttermora, Säter, Rättvik, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Enligt vakthavande befäl har natten varit lugn i länet.

Borlänge, Hönsarvet, Yttermora, Säter, Rättvik, Dalarnas län

BORLÄNGE, Hönsarvet kl. 00.22. Skadegörelse. En anmälare hör högljudda ungdomar och därefter glaskross. Polisen kan konstatera att en ruta på en byggnad är krossad. Ingen misstänkt i detta ärende.

BORLÄNGE, Yttermora kl.01.56. Misshandel. En man i 20-årsåldern blir misshandlad av en jämnårig man som den utsatte känner till namn. Den utsatte mannen fick uppsöka sjukhus med skador på näsan. Han skall ha blivit skallad av den misstänkte mannen. Ingen är frihetsberövad i detta ärende.

SÄTER, Orrsta kl 02.27. Inbrott i bostad. Någon har tagit bort låset till ytterdörren och på det sättet tagit sig in i fastigheten. I nuläget är det oklart om något har blivit stulet. Ingen misstänkt i detta ärende.

RÄTTVIK, Vålsveden kl. 02.32. Inbrott i en industrifastighet. Oklart hur man har tagit sig in i byggnaden och det är även oklart om något stulits. Ingen misstänkt i detta ärende.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra