Karta som med röd fyrkant ramar in Avesta, Hedemora, Falun, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Avesta, Hedemora, Falun, Borlänge, Dalarnas län

Misshandel, Avesta kl. 22.39

En man i 45-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna, även hon i 45-årsåldern. Misshandeln har skett i kvinnans bostad. De båda känner varandra sedan tidigare. Mannen är misstänkt för att ha tryckt upp kvinnan mot väggen samt för att ha hotat henne. Mannen var inte kvar på platsen när patrullen kom dit och han är inte frihetsberövad. Kvinnan har inte uppsökt akutsjukvård.

Narkotikabrott, Hedemora kl. 00.43

En kille i de äldre tonåren är misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav av en mindre mängd misstänkt narkotika. Polisen skriver anmälan om ringa narkotikabrott och de har tagit en mindre mängd misstänkt narkotika i beslag.

Stöld, Falun kl.01.34

Två män, den ena i 30-årsåldern och den andra i 45-årsåldern, är misstänkta för att ha gått in på ett hotell och stulit alkohol från restaurangen på hotellet, som ligger i centrum. De hade tagit sig in genom en olåst bakdörr. Patrullen har hållit förhör med de båda männen men de är inte frihetsberövade.

Skadegörelse, Borlänge kl.03.09

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till en föreningslokal i Gerus. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om försök till stöld genom inbrott samt skadegörelse. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 12 personer eller fordon, hanterat en person enligt LOB och hanterat två viltolyckor utan personskada.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra