Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Leksand, Älvdalen, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Borlänge, Leksand, Älvdalen, Dalarnas län

Borlänge

04.48: Patrull ser hur några ungdomar knuffar ifrån sig en moped innan de åker iväg på en annan från platsen. Mopeden som lämnades visar sig vara stulen och kan återlämnas till ägaren samtidigt som det skrivs en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Leksand

00.18: En anmälare ringer in med anledning av att det varit inbrott i dennes sommarstuga någon gång under den senaste veckan. Anmälaren blir kopplad till polisens kontaktcenter för att göra en anmälan.

Älvdalen

00.08: Patrull kallas till en adress i Älvdalen med anledning av en misstänkt misshandel i nära relation. En man i 40-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 25-årsåldern. Det blir också en motanmälan där kvinnan misstänks för misshandel då det även finns skador på mannen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra