Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Falun, Ludvika, Malung, Sälen, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Borlänge, Falun, Ludvika, Malung, Sälen, Dalarnas län

Borlänge

00.10: En patrull kallas till en adress utomhus i Borlänge med anledning av ett misstänkt bråk. På plats omhändertas en man i 20-årsåldern enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen blir samtidigt misstänkt för två fall av misshandel och ett fall av försök till misshandel. 

00.35: En man i 55-årsåldern ringer in med anledning av att en okänd gärningsman ska ha knuffat in mannen genom en ruta in till en trappuppgång i centrala Borlänge. Mannen ska ha klagat på ont i nacken men behövde inte ambulansvård. Det skrivs en anmälan om misshandel.

Falun

23.45: En ordningsvakt anträffar narkotika på två män i 25-årsåldern i centrala Falun. En patrull kommer till platsen och upprättar en anmälan om ringa narkotikabrott eget bruk samt ringa narkotikabrott innehav.

Ludvika

02.27:Patrull kallas till en pågående misshandel i centrala Ludvika. Fem män är inblandade i det hela och samtliga blir misstänkta för misshandel samtidigt som de också blir målsägare i ärendet. Två av männen som är i 40- respektive 45-årsåldern åkte med ambulans för kontroll av sina skador. Två av de övriga männen är i 20-årsåldern och den femte i 25-årsåldern.

Malung-Sälen

22.54: Längs E45 i Malung blir ett fordon stoppat och föraren, en man i 20-årsåldern, får en ordningsbot för att ha kört för fort.

Mest läst av andra