Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Korsnäs, Hedemora, Avesta, Borlänge, Skräddarbacken, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Falun, Korsnäs, Hedemora, Avesta, Borlänge, Skräddarbacken, Dalarnas län

Falun

23.35: Det upprättas en anmälan om olaga hot efter att en okänd gärningsman ska ha hotat en man i 55-årsåldern vid en restaurang i Lasarettsområdet.

00.02: På E16 i Korsnäs stoppas ett fordon som kört 135 kilometer i timmen på en 80-väg. Föraren, en man i 20-årsåldern, får böter samt sitt körkort omhändertaget.

Hedemora

00.21: Polisen kallas till centrala Hedemora med anledning av ett bråk mellan flera personer. Man anträffar två personer, en man i 20-årsåldern och en i 30-årsåldern, som blir misstänkta för misshandel och en man i 20-årsåldern står som målsägare. Mannen ska inte ha behövt någon sjukvård.

02.17: Det upprättas en anmälan om misshandel med okänd gärningsman efter att någon eller några ska ha slagit en man i 25-årsåldern och en man i 20-årsåldern. Detta ska ha inträffat utomhus i centrala Hedemora Männen ska ha blivit undersökta av ambulanspersonal men inte behövt följa med till sjukhus.

Avesta

02.00: Polisen kallas till ett hotell med anledning av att man hört personer som är osams. På plats kommer det fram att en person i övre tonåren ska ha tagit en väska från en man i 20-årsåldern. Personen blir därmed misstänkt för stöld.

02.37: En patrull får åka till centrala Avesta med anledning av att några personer ska ha gett sig på och slagit en man i 40-årsåldern. Mannen får följa med ambulans för kontroll av sina skador men har kunnat förhöras av en patrull. Ingen person finns som misstänkt men det skrivs en anmälan om grov misshandel.

Borlänge

02.35: Polisen kallas till Skräddarbacken med anledning av ett misstänkt inbrott i ett garage. En man i 40-årsåldern kan kontrolleras på plats och blir misstänkt för skadegörelse.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...