Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Smedjebacken, Vasagatan, Älvdalen, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Borlänge, Smedjebacken, Vasagatan, Älvdalen, Dalarnas län

LOB, Borlänge
00.36. Allmänhet larmar polis med anledning av att en berusad man befann sig utomhus, bärandes ett föremål som eventuellt skulle falla under knivlagen. Patrull åker ut till platsen och anträffar en man i 40-årsåldern som omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Ingen anmälan i övrigt.

Rattfylleri, Smedjebacken
03.48. En kvinna i 20-årsåldern kontrollerad när hon framför sitt fordon på Vasagatan. Kvinnan blåste positivt i sållningsinstrumentet och fick följa med till station för ytterligare provtagning.

Misshandel, Älvdalen
23.57. En man i 30-årsåldern har gripits misstänkt för att ha misshandlat och hotat en kvinna han har haft en relation med. Mannen ska ha uppträtt stökigt och skadat kvinnan i ena handen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...