Karta som med röd fyrkant ramar in Södra Mariegatan, Falun, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka En trafikolycka har inträffat på Södra Mariegatan i Falun

Södra Mariegatan, Falun, Dalarnas län

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser till en trafikolycka i Falun. Två bilister har kolliderat. Det är oklart hur många personer som är drabbade men en av dessa klagar på smärta.

Polispatrull har precis anlänt platsen.

Uppdaterad kl. 11.56:

Det är mycket trafik på platsen, med anledning av den inträffade olyckan är situationen kring övrig trafik ansträngd. Med anledning av väglag och av att det arbetar räddningspersonal/ bärgare samt polis på platsen ombeds samtliga trafikanter sänka hastigheten kraftigt och iaktta försiktighet.

Utredningsåtgärder vidtas parallellt med trafikdirrigering. 

Uppdaterad kl. 12.14:

Vägen är åter farbar. Polispatruller har lämnat platsen, uppgifter om eventuell brottsrubricering kan eventuellt kompletteras senare när alla inkomna utredningsåtgärder sammanställts.

Uppdaterad kl. 12.20:

En av bilisterna, en man i 50-årsåldern misstänks för vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada. Målsägandens skadeläge är okänt. Förundersökning pågår.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra