Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vattnäs, Mora, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

En trafikolycka har inträffat på E45 strax norr om Mora

Vattnäs, Mora, Dalarnas län

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser till en kollision mellan två fordon på E45 vid Vattnäs. Det är flera personer drabbade men alla är ute ur fordonen och är vakna och talbara, en person klagar på smärta.

Polispatrull är beordrad till olycksplatsen.

Trafiken kan påverkas av olyckan och övrig trafik ombeds att sänka hastigheten och iaktta försiktighet då det kan befinna sig räddningspersonal och polis på vägbanan.

Uppdaterad kl. 20.29:

Polispatrull arbetar för fullt för att utreda vad som föranlett olyckan och om någon brottslig gärning har föranlett kollisionen. Trafiken släpps för tillfället på växelvis och bärgare anlände plasten för en kort stund sedan. 

Uppdaterad kl. 21.40: 

En förundersökning om vårdslöshet i trafik är inledd, ingen är delgiven misstanke. Förundersökningen får utvisa om någon kan misstänkas för brott under utredningens gång.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.