Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vålberg, Karlstad, Tingvallastaden, Arvika, Årjäng, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Vålberg, Karlstad, Tingvallastaden, Arvika, Årjäng, Värmlands län

Misshandel, Vålberg
22.06. Polisen får in larm om att en stökig person vägrar lämna en bostad han tidigare var inbjuden till. Mannen ska ha gått till attack och sparkat bostadsägaren och därefter lämnat adressen. Patrullen får snart träff på mannen och omhändertar honom enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han är även misstänkt för misshandel av normalgraden. Mannen är i 40-årsåldern.

Misshandel, Karlstad
02.46. En man i 60-årsåldern grips i Tingvallastaden efter att ha misshandlat en kvinna han har en relation med och som uppmärksammats av en ordningsvakt. Mannen har varit våldsam mot kvinnan, men det är oklart om hon har uppsökt sjukvård. Mannen anhölls efter åklagarkontakt och är nu misstänkt för olaga hot och misshandel.

Misshandel, Arvika
00.45. En kvinna i 35-årsåldern blir misstänkt för misshandel av en man som hon har en relation med. Kvinnan har slagit mannen flera gånger och försökt att ta ägodelar ifrån honom.

Stöld genom inbrott, Årjäng
04.38. Väktare larmar polis med anledning av ett misstänkt inbrott i en lokal i Årjäng. Vid framkomst anträffas ingen gärningsperson, men patrullen fotodokumenterar och skriver en anmälan om stöld genom inbrott. I nuläget är det oklart om någonting är stulet.

Flera inringare har larmat om bilister som spelar väldigt hög musik på flera håll i länet. Patrullerna har hanterat dessa i den mån det har varit möjligt resursmässigt. Sedan den 1 juli 2021 kan polisen utfärda ordningsböter till de som spelar hög och störande musik.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor, fylleri, psykisk ohälsa och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...