Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Värmland, Karlstad, Kristinehamn, Södra Kroppkärr, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Värmland, Karlstad, Kristinehamn, Södra Kroppkärr, Värmlands län

Karlstad, narkotikabrott
00.40: Ordningsvakt från en krog i centrala Karlstad kontaktar polisen då de genomfört ett envarsgripande, en gäst har ertappats med misstänkt narkotika. Polis beordras till platsen och genomför utredningsåtgärder, en man i 20-årsåldern blir misstänkt för narkotikabrott innehav. Förundersökning pågår och beslaget av den okända substansen är inskickad för analys på NFC, nationellt forensiskt center.

Karlstad, mordbrand försök
02.09: Patrull beordrad till en snabbmatsrestaurang i centrala Karlstad då det brunnit i en papperskorg på en av toaletterna. Brottsplatsen dokumenterad. Förundersökning pågår.

Kristinehamn, misshandel
02.50: Polispatrull uppmärksammar en konfrontation mellan två män i centrala Kristinehamn. Vad som föranlett oenigheten är oklar. Patrull upprättar anmälan misshandel samt motanmälan misshandel, det finns inga uppgifter om någon av männen sökt sjukvård eller eventuellt skadeläge. Männen är i 30 respektive 40-årsåldern.

Karlstad, skadegörelse
03.43: Larm inkommer via SOS, en container brinner i södra kroppkärr, det finns ingen risk för spridning. Räddningstjänsten släcker och polispatrull upprättar en anmälan skadegörelse genom brand. Ingen gärningsperson är uppsatt som misstänkt.

Under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...