Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Älvsbyn, Piteå, Luleå, Arvidsjaur, Rosvik, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Älvsbyn, Piteå, Luleå, Arvidsjaur, Rosvik, Norrbottens län

Klockan 00-07, fyra personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:45 Våld/hot mot tjänsteman, Älvsbyn
Polis kontrollerar en man i centrala Älvsbyn. I samband med detta beter mannen sig på ett sätt som gör att misstanke om våldsamt motstånd uppstår. Mannen misstänks även för grovt brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott. Provtagning utförs och anmälan ska upprättas.

01:07 Skadegörelse, Piteå
Polis åker till Piteå centrum på grund av skadegörelse. Enligt initiala uppgifter har fönsterrutan på en dörr krossats av okänd person. Anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

02:31 Misshandel, Luleå
Polis åker till Innerstaden i Luleå med anledning av bråk utanför krog. Två personer avvisas från platsen och en anmälan gällande misshandel tas upp, enligt initiala uppgifter var två män inblandade.

02:35 Rattfylleri, Arvidsjaur
Larm om singelolycka på E45 vid Arvidsjaur inkommer och polis åker till platsen. Provtagning utförs och föraren, en man i 40-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri. Olycksplatsen dokumenteras och en anmälan ska upprättas.

03:32 Rattfylleri, Piteå
Polis åker till E4 vid Rosvik med anledning av larm om singelolycka. Föraren, en man i 30-årsåldern saknar körkort och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Det finns inga uppgifter om personskador. En anmälan gällande grov olovlig körning och rattfylleri ska upprättas.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/september/15/15-september-07.57-sammanfattning-natt-norrbottens-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...